» Diensten » Website en webshop

Webshop beginnen? Dit is het moment!

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw nieuwe website of webshop kan bouwen? Zoek dan niet verder, u heeft de geschikte partner gevonden!

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij uw digitale visitekaartje vormgeven en bouwen. 90% van onze websites wordt gebouwd met WordPress. WordPress is een van de meest gebruikte content management systemen ter wereld, is volledig Nederlands én zeer gebruiksvriendelijk. Simpele aanpassingen op de website, zoals het veranderen van een afbeeldingen of teksten kunt u dus gewoon zelf uitvoeren! 

Koppel uw boekhoudpakket en voorraadsystemen

Bij uw webshop is het belangrijk dat alle informatie up-to-date is. Met name de verkoopprijzen, eventuele aanbiedingen en natuurlijk de voorraad die u in uw magazijn heeft liggen. Niets is vervelender dan misgrijpen… En hoe zit het met orders, kunnen die geïmporteerd worden in mijn boekhoudpakket?

Al deze processen zijn te automatiseren. Of u nu gebruik maakt van Exact Online, Picqer, vrijwel alle boekhoudpakketten en voorraadsystemen zijn te koppelen aan uw webshop. Komt er een bestelling binnen in uw webshop, dan wordt deze automatisch doorgezet naar uw eigen systeem.

 

“Een partij met veel kennis van zaken, opgebouwd uit jaren ervaring. Zeer klantgericht en meedenkend met de dingen die wij willen.”

Betaald worden in een handomdraai

Bij een webshop is het uiteraard heel belangrijk dat uw klant zijn of haar bestelling eenvoudig en vooral veilig kunnen betalen. Wij kunnen koppelen met gerenommeerde Payment Service Providers (PSP) zoals PAY. en Mollie. Door deze koppeling wordt het voor uw klanten mogelijk om via iDeal, MasterCard, PayPal, Klarna, AfterPay en vele andere betaalmogelijkheden direct online te betalen.

Ook is het sinds kort mogelijk om een betaalverzoek via een factuur, e-mail, WhatsApp of sms te versturen.

Benieuwd welke betaalmogelijkheden voor u interessant zijn? Informeer naar de mogelijkheden.

Ook verkopen op online marktplaatsen?

De manier van online winkelen is de laatste jaren enorm veranderd. Tegenwoordig kun je via grote online marktplaatsen zoals Bol.com en Amazon eigenlijk alles kopen. Zowel Bol.com als Amazon maken gebruik van verkooppartners om hun productaanbod uit te breiden. En waarom zou u geen gebruik maken van die kanalen. 

Meer weten over het aanbieden van uw productcatalogus op Bol.com of Amazon?

Lees meer over het aanbieden van uw productcatalogus op Bol.com en Amazon

Dit zeggen onze klanten…

Een partij met veel kennis van zaken, opgebouwd uit jaren ervaring. Zeer klantgericht en meedenkend met de dingen die wij willen. Hierbij zijn ze positief kritisch wat erg prettig werkt omdat je zo met elkaar tot de beste oplossing komt. De resultaten mogen er zijn. Wij zijn er erg tevreden over en raden SYcommerce van harte aan.

Teun Vermeer / DeRoofvisser.com

SYcommerce onderhoudt en ondersteunt al jaren onze door hen ontwikkelde website www.nieuwenburgsfeer.nl. Met hun professionele kennis en hoge betrokkenheid, is een goedwerkende, etalage website gebouwd. De site is gebouwd als etalage website om enkel potentiële klanten te informeren en het vertrouwen te versterken.

De overzichtelijke website werkte al 10 jaar goed en werd regelmatig geüpdatet. Tot de coronatijd zich aandiende. De eventmarkt 365° gedraaid, waar fysiek contact niet mogelijk is en de gehele branch op zijn gat ligt. Om de sfeer blijven te verspreiden hebben we besloten Sfeerboxen aan te bieden. Alles online bestellen, betalen en contactloos verzenden. Zo hing er binnen drie dagen een goed werkende webshop met betaalmogelijkheden aan onze site. Deze kon direct worden gekoppeld aan onze social media om zo omzet te kunnen genereren en zichtbaar te blijven. De korte lijnen en het goed kunnen levelen, maken het in moeilijke tijden het offline ondernemen, een stuk gemakkelijker. Snel, loyaal, betrokken en betrouwbaar kan ik SYcommerce noemen.

Pudji Nieuwenburg / Nieuwenburg

Daagt u ons uit?

Bent u benieuwd wat SYcommerce voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of uw online vraagstuk. Wij helpen u graag verder!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor een webshop of website bij jullie?

Een website of webshop is een hele investering. En omdat iedere website anders is of een ander doel heeft is het lastig om hier een vaste prijs voor te benoemen. Wij leveren maatwerk websites en webshops af die aan uw eisen en wensen voldoen. Het moet het visitekaartje van uw organisatie zijn. Het belangrijkste doel van vrijwel iedere website of webshop is conversie. Of het nu gaat om een fysiek product dat u verkoopt of een dienst die u aanbiedt.

De belangrijkste vraag voor u moet niet zijn wat een website of webshop u gaat kosten, maar wat deze u gaat opleveren. Wij denken graag met u mee!

Bieden jullie ook onderhoud en hosting aan?

Jazeker, wij adviseren u ook om het onderhoud en hosting door ons te laten doen. Hoe fijn is het om gewoon persoonlijk contact te hebben als u een probleem ervaart met uw website of webshop. Wij kunnen de meeste problemen direct voor u oplossen, zonder dat uw klanten er iets van merken.

Daarnaast zorgen wij voor dagelijkse backups en voeren wij updates uit op uw website of webshop. Uw site blijft hierdoor altijd up-to-date en veilig te benaderen voor u en uw klanten.